16 October 2011

16th and EXAMINATION..


hehehe..

aku dah pon 16 tahun.. yaayy!
berikan tepukan sayup sayup kedengaran untuk pikah!
pap! pap! pap!

tapiiiiiiii kaaan..
1st time birthday aku time FINAL EXAM weyh..
perrrghhh memang TAK BEST pon kaaann..

LOL
dah la dengan paper Biology yang sangggaat senang sehingga membuatkan kertas aku suci lagi murni seperti menggunakan DOWNY ANTI BACTERIA..

ramai orang kata paper BIOL sangat senang sampai taktau nak tulis apa dalam kertas...

nampaknya, ideologi aku disokong oleh ramai orang..

siryes wei, susah tahap 'spindle fibres pull homologous chromosome to the opposite pole'
menangis nangis nak jawab setiap soalan.. kena pulak hari birthday aku, mau tak BERJIWA sorang2..

susahnya! susahnya! susahnya!
tapi lantak laa!
baru paper 2.. paper 1 ngan paper 3 belom jawab lagi... 
ada lagi chance nak lulus nih! AMIN..


********************************************************************

TEPAT! SHARP! TEPAT jam 0000 tengah malam..
the first person wish happy birthday kat aku jatoh kepada Aidil !
feewwwwittt! aku tengah syok-syok mimpi potong WEDDING Birthday cake..


TIBA tiba.. aku dengaq suara Taylor Swift nyanyi...

" DO YOU REMEMBER WHEN WE SITTING THERE BY THE WATER!!!~"
dengan kekuatan volume 6 daripada 8.. mana sentap pon kan.. 
menggelabah bangun cari handphone..
tengok tengok ada mesej..

Happy birthday piqah..!
Sm0ga pnjang umur dan dmurah kn rzeki ya..
siap wish panjang umo lagi..
nasib aku tak pendek umo malam tu..
tak pasal pasal "KEK PENGANTIN ANGANKU MUSNAH"

orang kedua OF COS! my lovely MAK..
even she cannot prepared me some breakfast bcos sibok jaga cucu yang habit nya melalak kuat pagi pagi tetapi harini lebih kuat dari biasa..
mak tetap ingat birthday aku..
berdrama gak la aku pagi pagi..
Berjujuraaaaannn.. aiirrmaaataa bila mengenangkaaaannn..~
orang yang ketiga.. Cikgu Wisam! 
pagi pagi lagi time perhimpunan, dia mai cari aku semata mata nak wish..
tertahan jugak la airmata nihh.. pastu pulon cover buat buat baca bio..
cikgu siap wat kad dalam facebook lagi..
dengan bangga dan terharu beserta taktau malu..
ni haaah!

yes! tulisan tak berapa jelas.. tapi itu yang aku mauuu! ^^
yang keempat.. Nuzul..
elok elok lepas cikgu wisam wish, dia pon wish sekali..

yang seterusnya,
budak budak kelas aku laa..
depa la ni wish birthday orang dengan menyanyi jaa..
terharu gak la aku pon..
terharunyaa....
kalau ada budak budak kelas yang  lalu depan aku..
mesti mulut bergerak gerak dan mengeluarkan kata kata berupa melodi yang sangat indah..
Happy Birthdaayy toooo youuuu..~~
Pastu si Ezlie.. tertelan apa ntah..
dia p tulis HAPPY BIRTHDAY SYAFIQAH besaq besaq kat papan hitam..

nooooohhh! malu terok akuu...
tapi dalam hati melompat gembira..
bagi sapa yang taktau birthday aku hari tuu..
merekas sudah pon mengetahuinya..

dah pandai tulis tuu.. tak reti nak padam..
bila exam biol bio nak start, cikgu sendiri yang padamkan..
haaiiissyy..
btw, mekasih naahhh.. ^_^

masa rehat pulak, Che wan dengan Syau mai kelas aku..
depa dua orang dengan Najihah nyanyi siap free dance lagi kat meja aku..

perrghh! malu kuasa dua double triple koott..
suara memang gegaq kelas pon kann..
tapi cheq sukkkaaaa! hehehe..
*blushing blushing gituuu*

Tak kusangka tak kuduga ramai yang menyanyi time birthday aku
MEKASIH SEMUA!!
cer tengok kek kat bawah ni..
comel kan!
nanti sweet 18 aku nak bergegeh buat kek macam ni gakk lah..
cam sweet jaa kan..yeah!
(dalam mimpi pon belom tentu tertunai pikah ooiii..)



tapi dalam suka suki ni..
aku rasa ada lagi dua tempat yang masih kosong..
kalau diikotkan, aku tak nak la amik kisah sangat..
tapi dalam hati aku ;
I'm Still Waiting..



..Baca, Like, Komen dan Share Sesuka Hati ♥

Comments
1 Comments