10 October 2011

Examination VS Laziness..

 dear readers.. 
ada readers ke??
errr.. FINE! 
Dear my BLOG! ( satisfied? )

of cos! ^^


EHEM ! hai guys..
harini sekolah aku baik punyeee...
depa bagi cuti... hehe

so, memandangkan final exam lagi 3 hari..
and aku yang malas nak study kerana merasakan diri aku dah 'cukup pandai'
tapi tak pernah pandai pon.. nak update blog buat kali terakhir and stop blogging but for temporary..
*takut gak aku tinggal 3 hari lagi sebelom exam*

terima lah PEACE dari saya..
ini menggambarkan apa yang terjadi kat aku.. ^^"


teroknyaaa... aku perlukan pembimbing!

Suara dari HATI.. -->

stop making excuses PIKAH!

vangang! memerli aku! kena balas balik nih.. !$$E@R *mencarut*

ini yang SEBENARNYA.. hehehe
cuba menutupi kebenaran.

Suara dari HATI membalas -->

errrr... *taknak ngaku kalah*
BUT....~
PHYSIC adalah punca segala gala nyaa.. huh!

Suara dari HATI pula berkata.. -->

errr... TAK PAHAM... =.=

Actually...
semua ni salah grizzly bear tu laah!

Suara dari HATI menyampuk.. -->
LIFE IS HARD if you live it the EASY WAY.. LIFE IS EASY if you live it THE HARD WAY..

errr... nahhh! hambik kau !!

i just wanna lay in my bed..~
Suara dari HATI.. -->
depend on you.. it's yourlife..

 
choose which one you like.. RIGHT WAY or WRONG WAY..

hu hu huuu.. Huaaaaaaaarrghhhh!! *insaf*
Uh uh uhhh.. sllrrrppp! * tersedu sedan dan menyedut hingus *

takmau malas daahh lepas niiii.... tamau tamau!

so,
Doakanlah aku supaya..~
No More EXCUSES From PIKAH..

Doakanlah aku supaya tak malas lagi okaayy.. 

and last but not least..

DOAKAN AKU LULUS SEMUA SUBJEK EXAM KALI NI..

..Baca, Like, Komen dan Share Sesuka Hati ♥

Comments
2 Comments

2 comments:

bajukurung said...

pada pendapay sy..urmm x sesuai la tuk dimulakan pd komen sy...hehehe...gud luck pikah...i'allah...

Cik Syafiqah said...

heeee.. kalau pada pendapat saya xsesuai, pada pendapat I pon bole try.. btw, mekasih..