6 June 2012

Tuhan Tolong Aku.

tuhan tolong aku carikan penyeri untuk dalam hidupku.. tralalala~
dari jauh, Chewan melemparkan jelingan tajam kearah aku dan Jue.
maka dengan itu, terhamburlah dan tersemburlah serta terperciklah segalanya keluar dari mulut aku dan Jue.
"haaa.. hang tau pon cemana rasanya. kata lagi kat kami. HAHAHAHAHA"
- aku dan Jue
lepas ni kalau kena paku dengan Chewan.
aku dengan Jue dah tau cara nak menangkis kutukan beliau.
kini aku sudah tahu kelemahan beliau! HAHAHA
ada nampak permainan dia?

ehem! bercerita sahaja tanpa mengenali mereka adalah tidak sah.
oleh itu, (koff koff koff *cleaning throat) aku memperkenalkan mereka yang terlibat~

tuuu tuu tuuu.. 
ni Jue. Juzalina Jamaludin. tapi galak pi sekolah pakai tudung aku, Syafiqah Jamaludin.
yeaahhh! we are Din's Daughters. wooowooowooo~

pruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrr! *air liur tersembur*
Chie Whan! chewan! chewan!
"tuhan tolong aku, carikan penyeri untuk dalam hidupku!"
tudia tudia tudia! aiyaq muka berubah terok! HAHA

for the world wide information. (cewah!)
aku dengan Jue langsung takda pertalian darah mahupon talian kebatinan.
kami cumalah kawan dan mengunakan nama ayah yang sama, Jamaludin.
tudiaaa! ada nampak permainannya disitu?

"apasal chewan macam pantang sangat dengaq lagu Tuhan Tolong Aku ni?"
ops! hang sapa yang aku nak bagitau hang?
haha! ada nampak persoalan di situ?

okay, tujuan aku update blog malam ni bukan sebab nak cerita pasal depa dua orang tu mahupon menguar-uarkan kepenggunaan template baru blog aku.
okay, terdapat motif disitu. hiok hiok hiok (ketawa khinzir)

tujuan aku pon bukan  nak share music video terbaru IAMNEETA kat blog ni.
tapi  ntah! hehe. enjoy je la. aku dah 'tershare' video dia kat sini.


for those who "eeeiiii! share video ni kat sini? wattehel?"
first of all. I am not a fan of her, I am just sharing.
second of all. not at all, okay.


..Baca, Like, Komen dan Share Sesuka Hati ♥

Comments
2 Comments

2 comments:

zera eira said...

first time dengarrr. Wahhh, dua2 lawaaa. Na ngorat bole?

Syafiqah Jamaludin said...

@ziera eira
depa memang lawa~ <3
boleh ja... :DDD