19 September 2013

Aku Rindu Ini Belog! aaaahhh!

okay tittle awal-awal lagi dah saiko. pfffttt

by the way, lama bapak la aku tak update blog ni.
ni kalau rumah ni, dah berpuaka dah rasanya. haha mulut memang puaka betol cakap macam ni.
maaflah, ini mungkin effect dari bacaan #seramshit trololololol

okay awkward moment dah start dah. padah siak dah lama tak hupdet blog. aku taktau nak tulis apa.

roomet aku masa dia couple dulu aku tengok hari-hari dia hapdet blog dia weh. kental betol jiwa dan minda dia pikiaq each and every point dalam entry dia. ntah mana tempat ntah dia berguru. aku ni berblog hangat-hangat tahi pou ja. hahaha

malam ni hapdet pon sebab tadi ntah kenapa gatal betei p search google image full name aku. kalau batak hot, aku rasa memang tak la sebab aku tak kejar sangat hot-hot dunia macam tweetpemes Adaa Syada tu. eh noob pulak aku rasa bila terpikir pasal dia. hahaha okay keluar topik.

bila dah keluar segala muka aku yang pernah aku letak dalam blog ni kat google image, maka bertambah gatal aku jadinya. bukan gatal apa. gatal nak klik each and every picturezzz. lewls

so terkeluar la page entry aku yang 2011 punya. zaman-zaman batak aku mengejar popularity dalam dunia blogging. nasib aku malas nak blogwalking. kalau tak, ntah-ntah dah taraf Fatin Liyana dah apa. haahahha mimpi hanya tinggal mimpi. blog post kemain banyak, alih-alih takda reader sangat pon. macam mana nak pemes oi. hahaha

so then aku baca la entry tu. puhlahmak kau nyah! ayat aku tak menahan bak hang! meleleh-leleh siot hahaha. blushing aku baca balik cara penceritaan aku. dengan short story bagai as a mukadimah memang LOLOLOLOLOL 9gag sangat! hahahahahahahaha

inilah entry yang aku perkatakan. ah! malu malu. ah! peduli apa aku. ah! aku nak share jugak. ah! apasal banyak ah! ni? ah budak ni memang mintak disantau. ah sila baca entry tersebut. k
Life is FAIR Enough for Us
tengok tajuk je la. bukan main lagi omputih nya. hahaha
aku pon taktau macam mana aku boleh ada idea nak tulis entry yang berunsur motivation ni. kalau bagi entry menganjing tweetpemes, fesbukpemes, hipster, instagramerBatakLIKE dan sama species dengannya memang pro enough la hohoho

harini boleh pulak aku rasa motivated lepas baca entry tu weh. bukan apa. aku sekarang ni memang moral down tahap bangka okay. everything seems like SANGAAATT TAK ADILLLLL! AAAHHHHH! I feel so disappointed then wanna vomit so hard! *tetiba*

terus aku rasa rindu gaban nak hapdet ini blog. rasa macam nak menangis pon ada. ntah-apa-apa punya rasa. bodoh ja nak menangis sebab rindu nak hapdet blog. sakai much!

tapi aku layankan jugak la rasa ni haha
maka terjadilah entry ini. sekadar entry meluahkan rasa ja. tak penting pon. saja gedik hewhewhew

betol la orang kata. once kita bukan di alam persekolahan lagi. kita akan rindu like hell zaman tu. yup it ziriyesli true! I iz sad... hukhuk omomomo

aku rasa antara sebab aku boleh taip entry macam tu berpunca dari everyday life aku kat sekolah dulu yang osem. ye la dulu aku ponteng kelas addmath bagai. dah nak exam baru kalut buat exercise dalam buku koleksi. bila dah dapat result FAILED terus rebel yang
"HIDUP NI TAK ADIIIIIIL! PENAT AKU STUDY! HOKTUIH fakyu huh!" hahahaha
bila dah balik rumah dengan mood yang sedih sebab failed addmath, terus dapat idea nak blogging. motivate orang bagai. padahal hang........ like seriously syafiqah? U R SO PAKING HYPOCRITE! *eleleleleyyy

okay that's all. Mkaybai :3

poyo habis gambar ni macam la aku ambik pedulik hahaha


..Baca, Like, Komen dan Share Sesuka Hati ♥

Comments
2 Comments

2 comments:

Nurul Atika said...

Terasa macam aku dihargai pulak bila di mention dalam ni, walaupon tak mention nama kan...wehh...aku tengah down gila, aku rindu kau, jauh sangat kita weh, kalau kau ada dekat2, boleh jadi setiap minggu aku g jumpa doe...aku rindu nak story mory ngan kau, haaa tengok aku dah meleleh...weh, aku lama dah tak nangis...help me..T^T...and know listening one of my favourite song, here, at ur blog.

Nurul Atika said...

hambik kau know...now actually k...jangan gelak...